ESTI AICI : Home Harta lumii tari

Sondaje

Iti place acest site?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Harta lumii tari
Harta Lumii Tari PDF Imprimare Email
Harta lumii tari
Scris de andreibitculescu   
Marţi, 25 Ianuarie 2011 10:34
Harta lumii pe care o vedem astazi este cuprinsa pe mai multe caregorii, de obicei, aceste categori sunt conduse de statele cu putere si influenta mai mare asupra celor mai nesemnificative. State ce au o influenta majora beneficiaza automat si de alte tratamente. Aceasta este o mica relatare la formarea hartii pe care o vedem astazi.

Statele precum U.S.A. Rusia, Brazilia, China, etc au avut mereu un cuvand de spus asupra formarii si dezvoltarii ce ne invonjoara astazi. Aceste tari sunt si principalii dezvoltatori ai industriei si nu numai. Tarile net inferioare, atat ca dezvoltare cat si ca posibilitari, in majoritatea cazurilor exista si cazuri unde anumite tari se complac in inactivitate.

Bineinteles, de-a lungul timpului, aceste tari, in drumul continuu de avansare pe toate planurile au ridicat si conflicte, intre anii 1990-1991 a existat un conflict important intre S.U.A. si Rusia deoarece ambele tari aveau putere deplina, si niciuna nu accepta decaderea in fata celeilalte deoarece se credea ca cine va ramane pe pozitie va conduce lumea. In cele din urma Rusia a facut pasul inapoi deoarece daca ar mai fi continuat se risca inceperea celui de al III-lea razboi mondial, acest lucru nefind dorit de nimeni.
 


© www.harta-lumii.ro 2016